InloggenBen je je wachtwoord vergeten?

Klik op het 'Wachtwoord opvragen". Vul de aan jou verstrekte Gebruikersnaam in. Je ontvangt een email bericht waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.


Als gebruiker van het Stern Personeelsinformatiesysteem (AFAS Online) verklaar je op de hoogte te zijn van het feit dat de communicatie en informatie met betrekking tot jouw dienstverband via deze inlog verloopt. Je bent zelf verantwoordelijk voor het regelmatig bijhouden en controleren van de juistheid en volledigheid van jouw gegevens. Daarnaast ben je er ook van op de hoogte dat je vertrouwelijk dient om te gaan met jouw persoonlijke inloggegevens en deze niet aan derden mag verstrekken. Voor leidinggevenden geldt tenslotte dat van hen verwacht wordt dat zij vertrouwelijk omgaan met de gegevens van de medewerkers die direct aan hen rapporteren en die via deze inlog inzichtelijk zijn.

Wanneer je het vermoeden hebt dat jouw inloggegevens bij derden terecht zijn gekomen, danwel wanneer je het vermoeden hebt dat derden op enig andere manier toegang hebben gekregen, dan dien je dit direct te melden bij het Stern HR Service Center. Vanuit de Algemene Verordening Gegevensbescherming staan er hoge boetes op het lekken (bewust of onbewust) van data.

Bij andere vragen en/ of constatering van onregelmatigheden vragen we je het Stern HR Service Center zo spoedig mogelijk op de hoogte te brengen.  

Het Stern HR Service Center is bereikbaar via 088-2929660 of email: HRServicecenter@stern.nl.